Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
24.9.2008, Jan Vítek, aktualita
Společnost SanDisk, již známe jako nemalého výrobce flash pamětí, hodlá prodávat s microSD kartami zároveň hudbu. Takové produkty dostanou název slotMusic a dle nadějí firmy jí dopomohou k lepším prodejům. Takové karty budou určeny pro mobilní...
Mark5165 | 24.9.20089:04
hudebni vydavatelstvi maji mizerne prijmy z prodeje hudby na CD protoze kazdy to stahuje z internetu ­(vzdyt jedno CD album ve formatu MP3 si na dnesnich internetovych pripojkach kdokoliv muze stahnout za mene nez 10 minut, to je uplne jiny komfort nez vlacet se do kamenneho obchodu nebo nedej boze objednavat pres internet CD cekat dva dny a jeste k tomu platit postovne :­-­) .... navic za tech deset minut je to taky zadarmo­) ... jsou zoufali, nevi co si pocit, a tak zkousi dohodnout se s vyrobci pameti ze kdyz zvysi cenu pameti rekneme o 30 procent a tech 30 procent daji jim tak jim tam dovoli dat nejake nepopularni songy peclive vybrane tak aby z nich posluchac nic nemel a prospikovane reklamami a odkazy k zakoupeni CD alb ... chacha ... je to samozrejme soufalost jako hrom ... nebudu platit za kartu jeste o 30% vic kvuli hudebnim nakladatelstvim kdyz k tomu musim jeste PLATIT tzv. autorsky poplatek za prazdna pametova media !!! vzdyt je to zcela absurdni, uni mi tam nacpou hudebni vyber worst of ... ja jim zacvakam a jeste jim zaplatim za to ze si na to medium potencialne mozna ulozim nelegalni obsah a tudiz jim musim hradit teoreticky usly zisk uz predem ... jsou to normalni gauneri a nekoupim uz od nich nic ani kdyby to stalo jediny cent, dokud vsichni nepochcipaj hlady nebo si nenajdou si nejakou poradnou praci ­(mluvime o distribucnich spolecnostech, nikoliv umelcich jako takovich kteri ze stavajiciho systemu maji stejne uplne PRD­).
Odpovědět0  0
Josef 1 | 24.9.20089:20
Nejde o pravdu, ale o to, že politici prostřednictvím ministerstva kultury uplácí umělce a v úlpatcích jsme přeborníci.

Díval jsem se do ceníků a HDD 1,5 TB se blíží 3 000 Kč a flash disk 64 GB se blíží 2 000 bez DPH. To budou autorské poplatky.

Neznáte levný a dobrý internetový obchod na Slovensku? Abych se vyhnul těm autorským poplatkům.
Odpovědět0  0
Josef 1 | 24.9.20089:26
Autorský poplatek se platí několikrát. Když si fotíš dovolenou, tak zaplatíš poplatek hned několikrát. Z mechaniky DVD, z čtečky, HDD, media DVD, paměťové karty, přehrávače, ... .
Odpovědět0  0
Tifosi (66) | 24.9.20089:03
by mel poplatek OSA a dalsi z datovych medii vyznam...
Odpovědět0  0
Mark516 | 24.9.20089:05
nemel, ty media s hudbou budou totiz drazsi prave o dalsi poplatek ktery pujde hudebnim nakladatelstvim ... ten poplatek OSA tam zustane dal oba poplatky budou hezky spolecne navysovat cenu media...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.